ATENȚIE! ”Otravă” in produsele ieftine din supermarket

Pe rafturile magazinelor din ţară sunt mai multe produse contrafăcute, printre care se numără şi caşcavalul. Pentru a face acest produs mai ieftin, producătorii adăugă în el o cantitate mare de înlocuitori ai laptelui, inclusiv uleiul de palmier.

Consecinţele unui asemenea consum sunt triste: grăsimea excesivă afectează vasele sanguine, loveşte dur asupra ficatului şi pancreasului.

Cum să deosebim caşcavalul de produsul din caşcaval

Unii producători scriu pe ambalaj. Le mulţumim pentru adevăr, dar considerăm că asemenea produse alimentare nu ar trebui în general să apară în comerţ.

Deseori, produsul din caşcaval este cu mult mai ieftin decît caşcavalul adevărat.

Deşi un caşcaval adevărat nu are cum să conţină coloranţi, conservanţi sau stabilizatori, aceste ingrediente figurează pe multe etichete

Testul de calitate al cascavalului

Luaţi o felie de caşcaval lăsat la temperatura camerei şi îndoiţi-o atent şi drept sub unghie . Caşcavalul nu trebuie să crape în locul îndoirii.





Postarea comentariilor presupune implicit acceptarea termenilor si conditiilor stabite de ZiarulRezist.Ro.

- Nu sunt permise mesaje cu tenta antisociala, cu caracter xenofob (rasist), obscene sau injurioase.
- Nu sunt permise atacurile la persoana sau comentariile care contin amenintari sau violeaza viata privata a cuiva.
- Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie.
- Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a sterge comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site.
- ZiarulRezist.Ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

AFISARE
ASCUNDE
PREZENTI PE FACEBOOK