CARTOFI NOI CU MARAR

Pentru că în piețe au început să apară cartofii noi, vă propunem o rețetă delicioasă, ușor de preparat. Fie că îi servești pe post de garnitură sau mâncare de sine stătătoare, trebuie să faci măcar o dată rețeta noastră!

Cartofi noi cu unt şi mărar

Alege cartofi noi cât mai mici, pune-i 5 minute într‑un castron cu apă călduţă. Curăţă-i. Dacă unii cartofi sunt mai mari, se taie în jumătăţi sau în sferturi. Spală-i şi lasă-i la scurs pe un şervet absorbant.

Pune-i într-o oală cu apă şi o jumătate de linguriţă de sare. Lasă-i la fiert doar pe jumătate, 15- 20 de minute. Scurge de apa în care au fiert şi răstoarnă-i într‑o tavă pentru copt. Adaugă untul cubuleţe şi presară piper. Amestecă uşor cu o lingură de lemn să se acopere toţi cartofii cu un strat de unt.

Pune-i în cuptorul bine încins şi coace-i la foc iute, până se rumenesc frumos, pentru aproximativ 20 minute.

Scoate-i din cuptor şi presară imediat deasupra mărar şi pătrunjel verde, tocate fin. Se servesc imediat cu salate de sezon sau sos de smântână sau iaurt.





Postarea comentariilor presupune implicit acceptarea termenilor si conditiilor stabite de ZiarulRezist.Ro.

- Nu sunt permise mesaje cu tenta antisociala, cu caracter xenofob (rasist), obscene sau injurioase.
- Nu sunt permise atacurile la persoana sau comentariile care contin amenintari sau violeaza viata privata a cuiva.
- Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie.
- Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a sterge comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site.
- ZiarulRezist.Ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

AFISARE
ASCUNDE
panouri radiante incalzire in pardoseala