RETETA ZILEI – PASTE AROMATE

INGREDIENTE

400 g paste

400 g ciuperci

300 g bacon

3-4 roşii

busuioc verde

Sare

Piper

3 lingurite ulei de măsline

50 g unt

1-2 crengute cimbru

MOD DE PREPARARE

  1. Se pun pastele să fiarbă conform instrucţiunilor de pe pachet, în apă cu sare şi cu o linguriţă de ulei, ca să nu se lipească între ele, şi se acoperă cu un capac.
  2. După ce au fiert, se scot din oală şi se dau în 2-3 jeturi de apă rece. Se pun apoi în strecurătoare şi se acoperă cu o folie ca să nu se usuce.
  3. Între timp, se curăţă ciupercile, se taie şi se călesc în unt amestecat cu ulei de măsline. Se taie baconul fâşii mari, care se pun peste ciuperci şi se călesc în continuare la foc, până capătă o crustă crocantă.
  4. Pastele se aşază într-un bol, se amestecă cu ciupercile şi baconul şi se condimentează cu sare şi piper, după gust. Se ornează cu feliuţe de roşii şi crenguţe de cimbru.




Postarea comentariilor presupune implicit acceptarea termenilor si conditiilor stabite de ZiarulRezist.Ro.

- Nu sunt permise mesaje cu tenta antisociala, cu caracter xenofob (rasist), obscene sau injurioase.
- Nu sunt permise atacurile la persoana sau comentariile care contin amenintari sau violeaza viata privata a cuiva.
- Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie.
- Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a sterge comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site.
- ZiarulRezist.Ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

AFISARE
ASCUNDE
panouri radiante incalzire in pardoseala