RETETA ZILEI- PRAJITURA CU CAFEA

Ingrediente pentru blat
250 g unt
200 g zahar
60 g miere
4 oua
250 g faina
3 linguri cafea tare
1/2 plic praf de copt

Ingrediente pentru crema
3 linguri cafea solubila
4 oua
150 g zahar pudra
150 g unt
30 ml rom
2 linguri miere

Ingrediente pentru sirop
100 g zahar
100 ml apa

Ingrediente pentru decor
ciocolata

MOD DE PREPARARE:
Pentru blat: untul, zahărul, mierea şi ouăle se amestecă cu mixerul. Apoi se adaugă făină, praf de copt şi esenţa de cafea. Se mixează 2 minute, apoi amestecul se pune într-o tavă unsă şi se bagă la cuptor pentru  aproximativ 30 minute. După ce se răceşte blatul se taie în două şi se însiropează usor.

Pentru cremă: cafeaua împreună cu mierea şi cu romul se pun pe foc. Ouăle se amestecă cu zahărul şi după ce se obţine crema albă, se pune untul şi jumătate din mierea cu cafea.
Crema se pune între cele două blaturi însiropate, se dă la rece şi se decorează cu o treime din cremă si ciocolată rasă.

Poftă bună!





Postarea comentariilor presupune implicit acceptarea termenilor si conditiilor stabite de ZiarulRezist.Ro.

- Nu sunt permise mesaje cu tenta antisociala, cu caracter xenofob (rasist), obscene sau injurioase.
- Nu sunt permise atacurile la persoana sau comentariile care contin amenintari sau violeaza viata privata a cuiva.
- Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie.
- Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a sterge comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site.
- ZiarulRezist.Ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

AFISARE
ASCUNDE
panouri radiante incalzire in pardoseala beton amprentat