RETETA ZILEI- TARTA CU SPANAC

INGREDIENTE

1 kg spanac

1 pachet aluat foitaj

300 g telemea

3 oua

100 ml lapte

100 ml smantana

200 g cubulete de sunca

MOD DE PREPARARE:

  1. Spanacul se spala in mai multe ape si se pune 5 minute in apa clocotita. Se scurge apoi si se taie nu foarte marunt.
  2. Aluatul se transfera in forma de copt si se gaureste din loc in loc cu o furculita.
  3. Ouale se bat bine si se amesteca apoi cu lapte si smantana, se adauga spanacul si jumatate din cantitatea de branza taiata cuburi.
  4. Dupa preferinte se pot adauga si cubulete de sunca.
  5. Se umple forma cu acest amestec, se asaza deasupra restul branzei si se da la cuptor pentru 25 de minute.




Postarea comentariilor presupune implicit acceptarea termenilor si conditiilor stabite de ZiarulRezist.Ro.

- Nu sunt permise mesaje cu tenta antisociala, cu caracter xenofob (rasist), obscene sau injurioase.
- Nu sunt permise atacurile la persoana sau comentariile care contin amenintari sau violeaza viata privata a cuiva.
- Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie.
- Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a sterge comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site.
- ZiarulRezist.Ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

AFISARE
ASCUNDE
panouri radiante incalzire in pardoseala